IMRT-VCU06 VCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden e-learning met klassikale examentraining

Bij IMR kunt u de VIL-VCU training ook via Internet volgen: met uw Internetbrowser doorloopt u (thuis of op de werkplek) in eigen tempo de digitale trainingsmodules en maakt u oefentoetsen en proefexamens, ter voorbereiding op het examen. Na uw formele aanmelding ontvangt u van ons de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De inloggegevens zijn standaard 3 maanden geldig. U kiest zelf op onze website het gewenste moment voor de examentraining en het examenmoment.

De theorie sluit naadloos aan op het officiële VIL-VCU examen dat inbegrepen is in het VIL-VCU cursuspakket. Standaard is het e-learning pakket beschikbaar in het Nederlands.

Examentraining (klassikaal) 
IMR geeft deelnemers de mogelijkheid om, aanvullend op het e-learning programma, deel te nemen aan een klassikale examentraining. Deze examentraining wordt begeleid door een van onze ervaren VCU trainers en vindt plaats voorafgaand aan het officiele VIL-VCU examen. Tijdens de examentraining worden proefexamens gemaakt en vragen geoefend en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het herhalen van lesstof. Deelname aan de examentraining maakt de kans op een succesvol VIL-VCU examen nog groter. De examentraining en het examen vinden plaats op dezelfde datum.

Examen
Na afronding van de examentraining wordt het VIL-VCU examen afgelegd. Tijdens dit digitale beeldschermexamen, dat door een onafhankelijk en ECABO-erkend exameninstituut wordt afgenomen, worden aan de cursist 70 meerkeuze vragen voorgelegd. Bij goed gevolg wordt aan elke cursist het Diploma VCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden uitgereikt. Deze heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Aanvullend op het VIL-VCU certificaat ontvangt de deelnemer tevens een pasje op bankpasformaat, waarop de details van het certificaat staan vermeld.

Indien gewenst is het mogelijk om het VIL-VCU examen in een vreemde taal af te leggen. De examenopgaven zijn dan vertaald in bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans. Aan een examen in een vreemde taal zijn aanvullende kosten verbonden. Voor meer informatie hierover kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen bij het nemen van de beslissing omtrent de te kiezen examenvorm.

Duur
Tussen de 16 en 20 uur zelfstudie aangevuld met 3 uur klassikale training.

Locatie
De gegevens van de trainingslocatie worden in de bevestiging meegedeeld.

Kosten
De kosten bedragen € 219,- excl. BTW per aangemelde deelnemer.

Aanmelden
U kunt kandidaten aanmelden middels het aanmeldingsformulier op onze website.

Terug

Overzicht

CodeIMRT-VCU06
OmschrijvingVCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden e-learning met klassikale examentraining
Kosten€ 219,- per deelnemer (ex. BTW)
Opmerkingen
  • Inclusief gebruik van het e-learning lespakket VCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU)
  • Inclusief deelname aan het examen VCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden
  • Blended learning: de ideale mix tussen e-learning en een klassikale examentraining (halve dag)
  • Inclusief certificaat en pasje (indien geslaagd)
  • VCU examen via beeldscherm (direct voorlopige uitslag)
Beschikbare data
    aanmelden
    Bratpack – The Online Performers