IMRT-VCU05 VCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden e-learning met examen open inschrijving

Bij IMR kunt u de VIL-VCU training ook via Internet volgen: met uw Internetbrowser doorloopt u (thuis of op de werkplek) in eigen tempo de digitale trainingsmodules en maakt u oefentoetsen en proefexamens, ter voorbereiding op het examen. Na uw formele aanmelding ontvangt u van ons de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De inloggegevens zijn standaard 3 maanden geldig. U kiest zelf op onze website het gewenste examenmoment.

De theorie sluit naadloos aan op het officiële VIL-VCU examen dat inbegrepen is in het VCU cursuspakket. Standaard is het e-learning pakket beschikbaar in het Nederlands. Wanneer u de e-learning training wilt volgen in de Engelse taal, kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze medewerkers.

Examen
Na afronding van de cursus wordt het VIL-VCU examen afgelegd. Tijdens dit digitale beeldschermexamen, dat door een onafhankelijk en ECABO-erkend exameninstituut wordt afgenomen, worden aan de cursist 70 meerkeuze vragen voorgelegd. Bij goed gevolg wordt aan elke cursist het Diploma Basisveiligheid uitgereikt. Deze heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Aanvullend op het VCA certificaat ontvangt de deelnemer tevens een pasje op bankpasformaat, waarop de details van het certificaat staan vermeld.

Indien gewenst is het mogelijk om het examen VIL-VCU in een vreemde taal af te leggen. De examenopgaven zijn dan vertaald in bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans. Aan een examen in een vreemde taal zijn aanvullende kosten verbonden. Voor meer informatie hierover kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen bij het nemen van de beslissing omtrent de te kiezen examenvorm.

Duur

Tussen de 16 en 20 uur zelfstudie.

Locatie
De gegevens van de examenlocatie worden in de bevestiging meegedeeld.

Kosten
De kosten bedragen € 179,- excl. BTW per aangemelde deelnemer.

Aanmelden
U kunt kandidaten aanmelden middels het aanmeldingsformulier op onze website.

Terug

Overzicht

CodeIMRT-VCU05
OmschrijvingVCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden e-learning met examen open inschrijving
Kosten€ 169,- per deelnemer (ex. BTW)
Opmerkingen
  • Inclusief gebruik van het e-learning lespakket VCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU)
  • Inclusief deelname aan het examen VCU Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden
  • Ook beschikbaar in het Engels
  • Inclusief certificaat en pasje (indien geslaagd)
  • VCU-VIL examen via beeldscherm (direct voorlopige uitslag)
Beschikbare data
  • 29-06-2021
aanmelden
Bratpack – The Online Performers