IMRT-VCA16 VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden e-learning met klassikale examentraining en examen

Bij IMR kunt u de VCA training ook via Internet volgen: met uw Internetbrowser doorloopt u (thuis of op de werkplek) in eigen tempo de digitale trainingsmodules en maakt u oefentoetsen en proefexamens, ter voorbereiding op het examen. Na uw formele aanmelding ontvangt u van ons de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De inloggegevens zijn standaard 3 maanden geldig. U kiest zelf op onze website het gewenste moment voor de examentraining en het examenmoment.

De theorie sluit naadloos aan op het officiële VCA examen dat inbegrepen is in het VCA cursuspakket. Standaard is het e-learning pakket beschikbaar in het Nederlands.

Examentraining (klassikaal)

IMR geeft deelnemers de mogelijkheid om, aanvullend op het e-learning programma, deel te nemen aan een klassikale examentraining. Deze examentraining wordt begeleid door een van onze ervaren VCA trainers en vindt plaats voorafgaand aan het officiele VCA examen. Tijdens de examentraining worden proefexamens gemaakt en vragen geoefend en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het herhalen van lesstof. Deelname aan de examentraining maakt de kans op een succesvol VCA examen nog groter. De examentraining en het examen vinden plaats op dezelfde datum.

Examen

Na afronding van de examentraining wordt het VCA- examen afgelegd. Tijdens dit digitale beeldschermexamen, dat door een onafhankelijk en ECABO-erkend exameninstituut wordt afgenomen, worden aan de cursist 70 meerkeuze vragen voorgelegd. Bij goed gevolg wordt aan elke cursist het Diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden uitgereikt. Deze heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Aanvullend op het VCA certificaat ontvangt de deelnemer tevens een pasje op bankpasformaat, waarop de details van het certificaat staan vermeld.

Indien gewenst is het mogelijk om het examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden in een vreemde taal af te leggen. De examenopgaven zijn dan vertaald in bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans. Aan een examen in een vreemde taal zijn aanvullende kosten verbonden. Voor meer informatie hierover kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen bij het nemen van de beslissing omtrent de te kiezen examenvorm.

Duur

Tussen de 16 en 20 uur zelfstudie aangevuld met 3 uur klassikale training.

Locatie

De gegevens van de trainingslocatie worden in de bevestiging meegedeeld.

Kosten

De kosten bedragen € 209,- excl. BTW per aangemelde deelnemer.

Aanmelden

U kunt kandidaten aanmelden middels het aanmeldingsformulier op onze website.

Terug

Overzicht

CodeIMRT-VCA16
OmschrijvingVCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden e-learning met klassikale examentraining en examen
Kosten€ 209,- per deelnemer (ex. BTW)
Opmerkingen
  • Inclusief gebruik van het e-learning lespakket VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden
  • Inclusief deelname aan het examen VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden
  • Blended learning: de ideale mix tussen e-learning en een klassikale examentraining (halve dag)
  • Inclusief certificaat en pasje (indien geslaagd)
  • VCA examen via beeldscherm (direct voorlopige uitslag)
Beschikbare data
  • 18-06-2019
  • 15-10-2019
aanmelden
Bratpack Internetdiensten