IMRT-VCA13 VCA Basisveiligheid e-learning met examen open inschrijving

Bij IMR kunt u de VCA training ook via Internet volgen: met uw Internetbrowser doorloopt u (thuis of op de werkplek) in eigen tempo de digitale trainingsmodules en maakt u oefentoetsen en proefexamens, ter voorbereiding op het examen. Na uw formele aanmelding ontvangt u van ons de inloggegevens en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De inloggegevens zijn standaard 3 maanden geldig. U kiest zelf op onze website het gewenste examenmoment.

De theorie sluit naadloos aan op het officiële VCA examen dat inbegrepen is in het VCA cursuspakket. Standaard is het e-learning pakket beschikbaar in het Nederlands. Wanneer u de e-learning training wilt volgen in de Engelse of Poolse taal, kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze medewerkers.

Examen

Na afronding van de cursus wordt het VCA- examen afgelegd. Tijdens dit digitale beeldschermexamen, dat door een onafhankelijk en ECABO-erkend exameninstituut wordt afgenomen, worden aan de cursist 40 meerkeuze vragen voorgelegd. Bij goed gevolg wordt aan elke cursist het Diploma Basisveiligheid uitgereikt. Deze heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. Aanvullend op het VCA certificaat ontvangt de deelnemer tevens een pasje op bankpasformaat, waarop de details van het certificaat staan vermeld.

Indien gewenst is het mogelijk om het examen Basisveiligheid in een vreemde taal af te leggen. De examenopgaven zijn dan vertaald in bijvoorbeeld Engels, Duits, Frans, Pools, Portugees of Turks. Voor medewerkers met leesproblemen is het ook mogelijk om een voorleesexamen te krijgen. De vraag en de antwoorden worden dan door de examinator voorgelezen. Aan een examen in een vreemde taal en voorleesexamens zijn aanvullende kosten verbonden. Voor meer informatie hierover kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen bij het nemen van de beslissing omtrent de te kiezen examenvorm.

Duur

Tussen de 12 en 16 uur zelfstudie.

Locatie

De gegevens van de examenlocatie worden in de bevestiging meegedeeld.

Kosten

De kosten bedragen € 159,- excl. BTW per aangemelde deelnemer.

Aanmelden

U kunt kandidaten aanmelden middels het aanmeldingsformulier op onze website.

Terug

Overzicht

CodeIMRT-VCA13
OmschrijvingVCA Basisveiligheid e-learning met examen open inschrijving
Kosten€ 169,- per deelnemer (ex. BTW)
Opmerkingen
  • Inclusief gebruik van het e-learning lespakket VCA Basisveiligheid
  • Inclusief deelname aan het digitale examen VCA Basisveiligheid
  • Ook beschikbaar in het Engels en Pools
  • Inclusief certificaat en pasje (indien geslaagd)
  • VCA via beeldscherm (direct voorlopige uitslag)
Beschikbare data
  • 18-05-2021
aanmelden
Bratpack – The Online Performers