IMRT-BHV04 BHV- abonnement

Inleiding

Bedrijfshulpverleners (BHV- ers) zijn onmisbaar in iedere organisatie.  In geval van calamiteiten (brand, ongevallen) kunnen zij actie ondernemen om eerste hulp te bieden, beginnende branden te blussen, of een om een locatie te ontruimen. Hiermee wordt vaak erger letsel of schade voorkomen. Het is dan ook niet vreemd dat iedere organisatie verplicht meerdere BHV- ers beschikbaar moet hebben. 

Deze BHV- er moet opgeleid zijn en deze opleiding moet periodiek worden herhaald. Wanneer medewerkers uitdienst treden en er geen structuur is voor het organiseren van herhalingen, kan het voorkomen dat er geen of onvoldoende BHV- ers binnen een organisatie aanwezig zijn.

Natuurlijk houdt het niet op met het opleiden van BHV- ers. Binnen uw organisatie moeten zij invullingen geven aan de bedrijfsnoodorganisatie. Bij deze invulling onstaan vaak vragen waar de BHV- er niet direct antwoord op weet.

Om te zorgen dat er altijd voldoende BHV- ers opgeleid zijn en BHV- ers antwoord krijgen op hun vragen heeft IMR Training het BHV- abonnement ontwikkeld.

Voordelen BHV- abonnement: 

 • Organisatie beschikt altijd over voldoende opgeleide BHV-ers.
 • BHV- er beschikt altijd over actuele kennis conform wet- en regelgeving.
 • BHV- er wordt automatisch opgeroepen voor herhalingsopleiding.
 • Bij uit dienst treden van uw BHV- medewerker, meldt u een vervanger aan die direct uitgenodigd zal worden voor het volgen van de BHV- opleiding.
 • De BHV- er kan met vragen omtrent uw bedrijfsnoodorganisatie terecht bij IMR.
 • U behoeft niet jaarlijks een BHV opleiding te organiseren.

BHV- opleidingen

BHV-opleidingen worden verzorgd door IMR Training. Het betreft hier deelname aan de open trainingen op de IMR trainingslocatie in Alphen aan den Rijn. Vanaf 8 BHV’er is het ook mogelijk om de opleiding in- companyte organiseren. De BHV-opleidingen voldoen aan de kwaliteitseisen van het het NIBHV en worden gegeven door een gediplomeerde kaderinstructeur. 

Wat kost een BHV- abonnement

De kosten van het IMR BHV- abonnement bedragen € 150,- per jaar per BHV-certificaat. De totale kosten per jaar voor uw organisatie is het bedrag per certificaat maal het aantal BHV-ers dat uw organisatie nodig heeft. Wanneer een organisatie 3 BHV- ers heeft bedragen de kosten per jaar dus € 450,-. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Als uw BHV-er onverwacht uit dienst treedt, geeft u aan wie de vervanger wordt, zodat we deze persoon op kunnen leiden tot gecertificeerd BHV-er.*

 *Hiervoor geldt onze “fair use policy”: als u een vervanger aanmeldt, is de vorige medewerker daadwerkelijk uit dienst.

BHV- support

Heeft uw BHV medewerker tussendoor vragen inzake het bedrijfsnoodplan, calamiteitenplan, vluchtwegaanduidingen, type oefening e.d., dan kan uw BHV- er tussentijds bij IMR terecht voor advies.

Informatie

Mocht u meer informatie willen het BHV- abonnement van IMR, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Terug

Overzicht

CodeIMRT-BHV04
OmschrijvingBHV- abonnement
Kosten€ 150,- per BHV- er per jaar (ex. BTW)
Opmerkingen
 • Altijd verzekerd van voldoende opgeleide BHV- ers
 • Inclusief: BHV support van IMR
 • Inclusief: BHV certificaat IMR training
 • Inclusief: jaarlijkse deelname aan BHV- training
Beschikbare data
  aanmelden
  Bratpack – The Online Performers