Herhaling BHV

IMR training is een erkend en onafhankelijk opleidingsinstituut dat zich richt op de verstrekking van diverse veiligheidstrainingen, waaronder BHV herhaling. Onze BHV herhalingscursus is specifiek gericht op het opfrissen van de kennis en vaardigheden van de deelnemers, zodat zij zich kunnen verzekeren van hun vaardigheden en kennis op peil te houden en in staat zijn om adequaat te handelen in noodsituaties. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt de deelnemer een BHV certificaat. Onze BHV herhalingscursus biedt de deelnemers de kans om hun kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening up-to-date te houden en te versterken.

Bedrijfshulpverlener en BHV Herhaling Cursus

De BHV Herhaling is enkel bedoeld voor werknemers die als Bedrijfshulpverlener zijn aangewezen en die al eerder de basisopleiding Bedrijfshulpverlener (bhv cursus) hebben gevolgd. Deze BHV-ers moeten regelmatig hun kennis opfrissen om hun BHV certificaat te vernieuwen, een BHV certificaat is namelijk één jaar geldig. Het BHV Herhaling certificaat is ook één jaar geldig, daarom is de BHV herhalingscursus van groot belang. De nadruk bij de BHV herhaling ligt voornamelijk op het doen van praktijkoefeningen op onze trainingslocatie te Alphen aan de Rijn. Door deze oefeningen regelmatig te herhalen tijdens een BHV herhalingscursus bent u ervan verzekerd dat de BHV-ers van uw organisatie de juiste kennis hebben en goed kunnen handelen in het geval van calamiteiten. Hierdoor wordt de veiligheid van uw bedrijf en voor uw medewerkers vergroot. Wanneer uw BHV-ers regelmatig een BHV herhalingscursus volgen weet u zeker dat uw organisatie zich aan de juiste eisen houdt. 

BHV Herhaling d.m.v.praktijkoefeningen

Het doel van de BHV Herhaling is het oefenen van de vaardigheden die men tijdens de basisopleiding BHV heeft opgedaan. U vindt een overzicht van onze verschillende BHV Herhaling modules bij onze trainingen. Natuurlijk kunt u uw medewerker(s) ook meteen aanmelden voor een BHV herhalingscursus of een andere cursus op onze trainingslocatie in Alphen aan de Rijn. Wij bieden veel verschillende cursussen en trainingen aan, bekijk onze website of neem contact met ons op, wij lichten onze cursussen en trainingen graag toe!

BHV Herhaling Neem contact op met IMR Training

IMR trainingen

BHV- abonnement

Lees meer >>

NEN 3140 Incompany training

De instructie NEN 3140 van IMR is bedoeld voor iedereen die met elektrische installaties werkt zoals elektromonteurs, onderhoudsmedewerkers, servicemonteurs, elektrisch lassers, procesoperators, technisch leidinggevenden, ploegleiders, etc. in de industrie, utiliteit en woningbouw. Met de deelname van medewerkers aan de instructie NEN 3140, voldoet de werkgever aan de wettelijke eis om de bovengenoemde medewerkers te instrueren op het veilig werken met en aan elektrotechnische installaties.Lees meer >>

Veilig werken met de heftruck open inschrijving 1 dag

Veilig werken met de heftruck (eendaagse cursus) Inleiding De eendaagse cursus is bedoeld voor deelnemers met de nodige rijervaring en personen die opnieuw opgaan voor het BMWT-examen, waarvan het eerdere certificaat is verlopen. Meer dan 70% van alle ongevallen in het intern transport wordt veroorzaakt door verkeerde bediening. Verkeerde bediening van interne transportmiddelen heeft grote gevolgen voor de veiligheid op de werkvloer, de gezondheid van uw medewerkers en de kosten voor het onderhoud van uw interne transportmiddelen. Het borgen van de aantoonbare deskundigheid van werknemers die "mobiele arbeidsmiddelen met aandrijving" bedienen is ook wettelijk geregeld in het Arbobesluit (Artikel 7.17C). Lees meer >>

Bratpack – The Online Performers