Basisveiligheid VCA

De training basisveiligheid VCA, wat staat voor de cursus basisveiligheid, wordt verzorgd door IMR training. Op de werkvloer is basis veiligheid van groot belang. Bedrijven kunnen zich voor de cursus basisveiligheid VCA aanmelden op basis van ‘in-company’ of ‘open inschrijvingen’. Wat is VCA Basis en waar staat het voor? Is de VCA verplicht voor werknemers? Bij IMR training bieden wij een basisveiligheid VCA cursus aan van hoge kwaliteit.

Wat is VCA Basis?

Wat is VCA Basis? De VCA Basis staat ook wel bekend als de B-VCA. De VCA Basis is een diploma basisveiligheid op het gebied van veilig en gezond werken. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid, milieu Checklist Aannemers. Echter het is veel meer dan dat. Dienstverlenende bedrijven kunnen met dit complete programma objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun beheersysteem. De Basis VCA cursus volgt u als werknemer als u de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu moet kennen. Meld u aan voor de VCA Basisveiligheid all-in training. Na deze VCA cursus basisveiligheid kunt u bij ons ook het VCA examen afnemen. Hierdoor kunt u of uw werknemer/collega het VCA certificaat behalen.

Modules Basisveiligheid VCA tegen voordelige tarieven

Gedurende een training basisveiligheid VCA komen er verschillende modulen aan bod. Zo wordt er gesproken over wetgevingen, werken met machines, omgaan met gevaarlijke stoffen en verschillende risico's die zich op de werkvloer kunnen voordoen. Deze onderwerpen maken deel uit van de examenlesstof van het VCA examen veiligheidstraining basis VCA. Ervaren trainers zullen uw werknemers informeren en trainen op verschillende punten die betrekking hebben tot basisveiligheid in de werkomgeving. Bekijk het uitgebreide overzicht van de training basisveiligheid VCA. Hier vindt u ook de kosten, tijdsduur, locatie waar de training basisveiligheid VCA gegeven word en waar de basis VCA examen afgenomen word. 

Basisveiligheid VCA Training en Examen

Maandelijks organiseren wij diverse VCA examen trainingen in Alphen aan den Rijn. De trainingen duren een halve tot ander halve dag, afhankelijk welke training u kiest. Het is ook mogelijk om u alleen in te schrijven voor het examen. Hiermee kunt u snel uw VCA diploma behalen. Bekijk enkele opties voor de basisveiligheid VCA: 

Naast reguliere training bieden wij ook VCA examen training waarmee u de kans van slagen aanzienlijk kunt vergroten. Bij het succesvol afronden van de VCA cursus krijgt u uiteraard een officieel VCA certificaat

Aanmelden voor Basisveiligheid VCA cursus

Wilt u de basisveiligheid in uw bedrijf optimaliseren? Meldt u dan direct aan voor één van de trainingen basisveiligheid VCA uit ons ruime aanbod! Hier heeft u niet alleen de keus uit een training basisveiligheid VCA, maar kunt u uw werknemers ook laten deelnemen aan een herhalingscursus, cursus vol VCA, BHV-training of nascholing basisveiligheid. Profiteer direct van ons complete trainingsaanbod op het gebied van basisveiligheid VCA en zorg dat uw medewerkers hun VCA diploma behalen! Dit VCA basis diploma komt altijd van pas.

Basisveiligheid VCA IMR training

IMR trainingen

VCA Basisveiligheid - VOL - VIL VCU examen open inschrijving inclusief cursusboek

Het VCA examen is de afsluiting van een VCA training. Dit examen kan echter ook separaat van de cursus worden geboekt. Het examen is bedoeld voor operationele medewerkers in verschillende branches (bouw, installatie, petrochemische industrie e.d.) die werken in organisaties onder het VCA bedrijfscertificaat.

Tijdens dit examen, dat door een onafhankelijk en door een ECABO erkend exameninstituut wordt afgenomen, worden aan de cursist 40 meerkeuzen vragen voorgelegd bij een Basis examen en 70 vragen bij een VOL of VIL VCU examen. Bij goed gevolg ontvangt de deelnemer het VCA Certificaat en een bijbehorend pasje wat de deelnemer bij zich kan dragen. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

Lees meer >>

NEN 3140 Incompany training

De instructie NEN 3140 van IMR is bedoeld voor iedereen die met elektrische installaties werkt zoals elektromonteurs, onderhoudsmedewerkers, servicemonteurs, elektrisch lassers, procesoperators, technisch leidinggevenden, ploegleiders, etc. in de industrie, utiliteit en woningbouw. Met de deelname van medewerkers aan de instructie NEN 3140, voldoet de werkgever aan de wettelijke eis om de bovengenoemde medewerkers te instrueren op het veilig werken met en aan elektrotechnische installaties.Lees meer >>

Veilig werken met de heftruck open inschrijving 1 dag

Veilig werken met de heftruck (eendaagse cursus) Inleiding De eendaagse cursus is bedoeld voor deelnemers met de nodige rijervaring en personen die opnieuw opgaan voor het BMWT-examen, waarvan het eerdere certificaat is verlopen. Meer dan 70% van alle ongevallen in het intern transport wordt veroorzaakt door verkeerde bediening. Verkeerde bediening van interne transportmiddelen heeft grote gevolgen voor de veiligheid op de werkvloer, de gezondheid van uw medewerkers en de kosten voor het onderhoud van uw interne transportmiddelen. Het borgen van de aantoonbare deskundigheid van werknemers die "mobiele arbeidsmiddelen met aandrijving" bedienen is ook wettelijk geregeld in het Arbobesluit (Artikel 7.17C). Lees meer >>

Bratpack – The Online Performers