EHBO cursus Code 95

De beste EHBO cursus voor Code 95 volgt u bij IMR training nabij Leiden. Deze Code 95 houdt in dat u tenminste 35 uur nascholing heeft gevolgd van de cursus EHBO. Zo leert u de belangrijkste vaardigheden weer om eerste hulp te kunnen verlenen en kunt u als beroepschauffeur weer veilig de weg op. Daarbij is het wel zaak om deze na 5 jaar weer te vernieuwen. Bij IMR training in Leiden kunt u met of zonder VCA-examen nascholing of herhaalde nascholing volgen, waardoor u zonder problemen uw beroep voort kunt zetten. Onze ervaren instructeurs staan voor u klaar om u zo bij te scholen dat u voldoet aan de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid voor eerste hulp bij ongelukken. 

EHBO cursus Leiden

Het hoofdkantoor van IMR training bevindt zich nabij Leiden, waar onze specialisten eigen cursusruimtes tot hun beschikking hebben. Door de centrale ligging nabij Leiden is onze eigen locatie vanuit zowel Leiden, Zoetermeer als Den Haag goed te bereiken. Onze beste opleiders hanteren bij de EHBO cursussen een persoonlijke aanpak, zodat u precies de aandacht krijgt die u nodig hebt. Zo helpen ze u de kennis die u wordt aangereikt om te zetten in de praktijk zodat u weet wat u moet doen bij het verlenen van eerste hulp. IMR training heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het geven van EHBO trainingen en cursussen. Daardoor weten we precies waar de valkuilen liggen van cursisten en helpen we u graag zich daartegen te wapenen.

EHBO training Code 95

Wat houdt Code 95 eigenlijk precies in? Code 95 is er speciaal voor beroepschauffeurs die willen weten hoe ze op moeten treden in acute situaties en die zich meer willen verdiepen in scenario’s in het transport en het verlenen van eerste hulp bij ongelukken. Sinds 2009 is Code 95 verplicht in de richtlijn vakbekwaamheid voor alle beroepschauffeurs in de EU om eerste hulp te kunnen verlenen. Iedere chauffeur dient 35 uur nascholing te hebben gevolgd en deze elke 5 jaar te vernieuwen. De cursus EHBO trainingen van IMR training leiden u op volgens de laatste richtlijnen, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Onze cursussen bevatten onder andere de volgende modulen:

  • arbeidsomstandigheden en wetgeving;

  • risico’s en beheersmaatregelen;

  • gevaarlijke stoffen;

  • brand en explosiegevaar;

  • besloten ruimten.

EHBO cursussen nabij Leiden

Wilt u de cursus voor eerste hulp volgen in de buurt van Leiden die u opleidt volgens de laatste richtlijnen en wilt u er zeker van zijn dat u weer veilig de weg op kunt en eerste hulp kunt verlenen bij ongelukken? Volg een EHBO cursus bij IMR training nabij Leiden en Code 95 zal binnen de kortste keren op uw rijbewijs prijken! Bekijk ons gehele EHBO nascholingsaanbod of neem contact met ons op.

 

IMR trainingen

Veilig werken met de heftruck open inschrijving 1 dag

Veilig werken met de heftruck (eendaagse cursus) Inleiding De eendaagse cursus is bedoeld voor deelnemers met de nodige rijervaring en personen die opnieuw opgaan voor het BMWT-examen, waarvan het eerdere certificaat is verlopen. Meer dan 70% van alle ongevallen in het intern transport wordt veroorzaakt door verkeerde bediening. Verkeerde bediening van interne transportmiddelen heeft grote gevolgen voor de veiligheid op de werkvloer, de gezondheid van uw medewerkers en de kosten voor het onderhoud van uw interne transportmiddelen. Het borgen van de aantoonbare deskundigheid van werknemers die "mobiele arbeidsmiddelen met aandrijving" bedienen is ook wettelijk geregeld in het Arbobesluit (Artikel 7.17C). Lees meer >>

VCA Basisveiligheid herhaling nascholing beroepschauffeurs CCV (zonder VCA- examen)

De Cursus Basis Veiligheid (VCA ) is door IMR training ontwikkeld op basis van de eindtermen zoals deze zijn vastgesteld door SSVV (Stichting Samenwerken Voor Veiligheid), ECABO en Centraal College van Deskundigen. De Cursus (training) Herhaling Basisveiligheid VCA (CCV code N20(1)) sluit tevens aan op de nascholingsverplichting die beroepschauffeurs hebben in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid. Deelname aan de cursus staat gelijk aan 7 uur nascholing.
Lees meer >>

Veilig werken met de heftruck open inschrijving 2 dagen

Veilig werken met de heftruck (tweedaagse cursus) Inleiding De tweedaagse cursus is bedoeld voor beginnende chauffeurs en magazijnmedewerkers. Meer dan 70% van alle ongevallen in het intern transport wordt veroorzaakt door verkeerde bediening. Verkeerde bediening van interne transportmiddelen heeft grote gevolgen voor de veiligheid op de werkvloer, de gezondheid van uw medewerkers en de kosten voor het onderhoud van uw interne transportmiddelen. Het borgen van de aantoonbare deskundigheid van werknemers die "mobiele arbeidsmiddelen met aandrijving" bedienen is ook wettelijk geregeld in het Arbobesluit (Artikel 7.17C). Lees meer >>

Bratpack – The Online Performers