VCA Examen Rotterdam

VCA Examen afleggen in de buurt van Rotterdam? IMR training is een onafhankelijk opleidingsinstituut dat verschillende trainingen en cursussen aanbiedt. Maar ook voor bijvoorbeeld een VCA examen kunt u bij ons nabij Rotterdam terecht.

VCA Examen na intensieve training nabij Rotterdam

Het VCA examen is de afsluiting van de door IMR training ontwikkelde cursus Basisveiligheid VCA. Dit examen kan echter ook los van de cursus worden geboekt in Alphen aan den Rijn nabij Rotterdam. Het VCA examen is op diverse manieren mogelijk: 

Het examen is bedoeld voor operationele medewerkers in verschillende branches (bouw, installatie, petrochemische industrie e.d.) die werken in organisaties onder het VCA bedrijfscertificaat.

VCA Examen op locatie

Indien u een VCA examen wilt boeken in de omgeving van Rotterdam voor een of meerdere medewerkers van uw bedrijf kijkt u dan eens bij onze trainingen. Hier vindt u een compleet overzicht de beschikbare data en kunt u uw medewerker(s) meteen aanmelden voor het officiele SSVV-examen. Na deelname met goed gevolg ontvangt de deelnemer een certificaat en pasje.

Heeft u nog vragen over onze VCA examen nabij Rotterdam neem dan contact met ons op. Bij IMR training slaagt u altijd!

Dankzij de cursus van IMR Training nabij Rotterdam slaagt u altijd voor uw VCA examen.

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers