VCA Cursus Noordwijk

VCA Cursussen, VCA trainingen en VCA examens volgt u via IMR training. IMR trainingen is een onafhankelijk opleidingsinstituut dat trainingen verzorgt als bijvoorbeeld een VCA cursus, hoogwerker trainingen en BHV trainingen in Alphen aan den Rijn nabij Noordwijk.

1,5 dag VCA Cursus nabij Noordwijk

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor een VCA cursus. Zo geven wij bijvoorbeeld een VCA cursus met een training voor een 1,5 dag inclusief erkend SSVV – examen en certificaat maar ook kunt ervoor kiezen om slechts alleen aan het examen deel te nemen. Al onze cursussen worden gegeven in Alphen aan de Rijn Nabij Noordwijk. Kijk voor een compleet overzicht bij onze trainingen.

Diverse trainingsprogramma's VCA Cursussen nabij Noordwijk

Indien u meerdere werknemers wilt aanmelden voor een VCA cursus is het ook mogelijk dat wij deze bij uw bedrijf in of nabij Noordwijk aanbieden. Ook kunnen wij in overleg met u het trainingsprogramma en duur bepalen. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u meer informatie wenst over alle mogelijkheden voor een VCA cursus op locatie in of om Noordwijk.

VCA Cursus bij IMR Training op kantoor of op locatie in bijvoorbeeld Noordwijk

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack Internetdiensten