VCA Cursus Hoofddorp

Voor een VCA cursus in Hoofddorp zit u bij IMR training goed! Bij IMR training verzorgen wij verschillende cursussen en trainingen voor professionals in ons onafhankelijke opleidingsinstituut nabij Hoofddorp. Daarnaast verzorgen wij ook VCA training en andere trainingen op aanvraag bij uw bedrijf of een andere door u gekozen locatie. Behaal ook het VCA certificaat en zorg ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de veiligheidsnormen voor op de werkvloer. In het VCA register is opgenomen of een professional werkzaam in een risicosector, zoals constructie of onderhoud, beschikt over het VCA certificaat. 

Wat is een VCA cursus?

Als eerste, waar staat VCA voor? VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een cursus VCA Basis of VCA VOL kunnen medewerkers en leidinggevenden belangrijke informatie leren over veiligheid, gezondheid en duurzaamheid op de werkvloer. De VCA trainingen, examens en certificaten die wij aanbieden zijn erkend door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid, ofwel de SSVV. Zo bent u verzekerd van geldigheid van uw VCA. Bij het een positieve VCA uitslag en behalen van het certificaat wordt u opgenomen in het VCA register, waar bijvoorbeeld toekomstige werkgevers het VCA kunnen controleren. 

VCA Basis en VCA VOL nabij Hoofddorp

Er zijn twee verschillende VCA varianten: VCA Basisveiligheid en VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. VCA basisveiligheid is de training over veiligheid, gezondheid en duurzaamheid op de werkvloer voor medewerkers. De cursus VCA VOL, daarentegen, is een training over deze onderwerpen voor leidinggevenden. Met het VCA VOL certificaat toont u niet alleen aan over kennis over veiligheid, gezondheid en duurzaamheid op de werkvloer te beschikken, maar dat u ook in staat bent deze informatie over te dragen aan andere medewerkers. Indien u meerdere werknemers wilt aanmelden voor een VCA cursus is het ook mogelijk dat wij deze bij uw bedrijf in of nabij Hoofddorp verzorgen. 

Diverse trainingsprogramma's VCA cursussen 

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor een VCA cursus. Zo geven wij bijvoorbeeld een eendaagse VCA opleidingsdag inclusief VCA examen en VCA certificaat. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om alleen aan het examen deel te nemen. Enkele mogelijkheden voor een VCA training bij IMR training zijn:

  • VCA Basisveiligheid training;

  • VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL) training;

  • VCA basis examen;

  • VCA VOL examen;

  • VCA cursus online oefenen;

  • VCA cursus op locatie in Hoofddorp.

VCA groepscursussen

Wij verzorgen de VCA trainingen in ons opleidingsinstituut in Alphen aan den Rijn, gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag. Daarnaast is het ook mogelijk onze VCA Basis en VCA VOL training incompany aan te vragen. Dit houdt in dat wij bij u langskomen om meerdere medewerkers of leidinggevende de VCA cursus aan te bieden, inclusief VCA examen. Ook voor VCA groepstrainingen bent u bij IMR training dus aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een van onze trainingen op locatie. 

Trainingen en cursussen op locatie door IMR training

Bij IMR training kunt u terecht voor verschillende cursussen en trainingen voor professionals. Zo verzorgen wij verschillende VCA cursussen, maar bijvoorbeeld ook hoogwerker trainingen en BHV trainingen. IMR training zit in Alphen aan den Rijn, maar op aanvraag verzorgen wij ook trainingen bij uw bedrijf in Hoofddorp of op een andere door u gekozen locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden voor een VCA cursus op locatie in Hoofddorp.

VCA Cursus Hoofddorp

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers