VCA Cursus

Kom een VCA cursus volgen bij een onafhankelijk opleidingsinstituut, zodat veilig werken gemakkelijker wordt op de werkvloer. IMR training is hiervoor het juiste trainingsinstituut! Wij bieden verschillende VCA cursussen aan zoals de basistraining, maar ook de VOL VCA voor leidinggevenden. Na het volgen van de cursus bent u klaar voor het SSVV erkende examen. Wij zorgen ervoor dat u over alle nodige kennis beschikt om te slagen!

VCA cursus bij u in de buurt volgen

IMR training beschikt over professionele en ervaren instructeurs die de theorie duidelijk kunnen uitleggen. Daarnaast hebben wij een eigen trainings- en examenlocatie waar wij onze VCA cursus prima kunnen verzorgen. Vindt u de locatie te ver weg? Geen probleem! Wij kunnen de training ook prima verzorgen op locatie bij uw bedrijf of ergens anders in de buurt. Wij zorgen er graag voor dat u de cursus kunt succesvol kunt volgen!

VCA cursus van IMR training

Na het volgen van de VCA cursus bij IMR training bent u klaar voor het VCA examen. In onze cursus behandelen we alle onderdelen die aan bod komen bij het examen, zodat u niets anders kunt dan slagen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze VCA cursus? Neem contact met ons op; wij helpen u graag!

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack Internetdiensten