Hoogwerker certificaat Leiden

Hoogwerker certificaat behalen in de buurt van Leiden? IMR trainingen is een onafhankelijk en erkend opleidingsinstituut dat vele verschillende trainingen aanbiedt. Zo geven wij bijvoorbeeld een hoogwerker cursus die bij goed resultaat wordt afgesloten met een certificaat met een geldigheid van 5 jaar. Al onze cursussen worden gegeven op onze trainingslocatie in Alphen aan den Rijn, nabij Leiden.

Hoogwerker certificaat bhalen voor veilige werkomgeving

Met een hoogwerker certificaat verzekert u en uw medewerkers van een veilige werkomgeving. Wanneer medewerkers de hoogwerker training hebben gevolgd wordt voldaan aan de instructieplicht zoals omschreven in de Arbowet. De cursus kan ook worden gevolgd in uw bedrijf in Leiden of omgeving. Onze ervaren instructeurs komen dan op locatie om de cursus te geven.

Meer info over hoogwerker certificaat behalen nabij Leiden

Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst over het behalen van een hoogwerker certificaat voor uw medewerkers in uw bedrijf in of nabij Leiden . Natuurlijk kunt u een of meerdere medewerkers ook meteen aanmelden. Bij IMR training slaagt u altijd!

Hoogwerker Certificaat halen door trainingen en cursussen van IMR Training

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers