Heftruck certificaat Alphen aan den Rijn

Heftruck certificaat behalen in de buurt van Alphen aan den Rijn? IMR trainingen is een onafhankelijk en erkend opleidingsinstituut dat vele verschillende trainingen aanbiedt. Zo geven wij bijvoorbeeld verschillende heftruck cursussen die bij goed resultaat wordt afgesloten met een BMWT certificaat. Al onze cursussen worden gegeven op onze trainingslocatie in Alphen aan de Rijn, nabij Alphen aan den Rijn.  Bekijk ons overzicht met heftruck cursussen. 

Heftruck certificaat behalen nabij Alphen aan den Rijn

Met een heftruck certificaat verzekert u en uw medewerkers van een veilige werkomgeving. Wij bieden verschillende heftruck cursussen aan die afgesloten worden met een BMTW examen en certificaat. De cursus kan ook worden gevolgd in uw bedrijf in Alphen aan den Rijn of omgeving. Onze ervaren instructeurs komen dan op locatie om de cursus te geven. De heftruck training is er zowel in: 

U vindt een overzicht van al onze heftruck cursussen, duur en kosten bij onze trainingen.

Medewerker aanmelden voor Heftruck certificaat training

Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst over het behalen van een heftruck certificaat voor uw medewerkers in uw bedrijf in of nabij Alphen aan den Rijn . Natuurlijk kunt u een of meerdere medewerkers ook meteen aanmelden. Bij IMR training slaagt u altijd!

Wilt u uw heftruck certificaat behalen, kom naar IMR Training, wij helpen u graag!

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers