BHV diploma Mijdrecht

BHV diploma behalen? Als u op zoek bent naar een gedegen opleidingsinstituut voor het behalen van een BHV diploma in de omgeving van Mijdrecht bent u bij IMR training op het juiste adres! IMR training is een erkend en onafhankelijk opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het verzorgen van veiligheidstrainingen.

BHV Diploma behalen nabij Mijdrecht

Wij verzorgen diverse BHV trainingen, waaronder de BHV starterstraining en een BHV herhaling training. Beide worden afgesloten met een diploma met een geldigheid van een jaar. De BHV trainingen worden gegeven op onze trainingslocatie te Alphen aan de Rijn nabij Mijdrecht.

De werknemers die een BHV diploma hebben behaald aan ons opleidingsinstituut nabij Mijdrecht kunnen in geval van calamiteiten in uw bedrijf (bijvoorbeeld bij brand, explosiegevaar of een letselongeval) snel actie ondernemen. Hierdoor vergroot u de veiligheid binnen uw bedrijf.

Opleidingsinstituut nabij Mijdrecht voor het BHV Diploma

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het behalen van een BHV diploma aan ons opleidingsinstituut nabij Mijdrecht, neem dan contact met ons op. Wij lichten onze trainingen graag toe.

BHV diploma behalen op locatie in bijvoorbeeld: Mijdrecht - Bel IMR Training

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers