BHV cursus Alphen aan den Rijn

IMR training is een onafhankelijk en erkend trainingsinstituut dat vele verschillende opleidingen als bijvoorbeeld een BHV training verzorgt in Alphen aan de Rijn nabij Alphen aan den Rijn. 

BHV cursus nabij Alphen aan den Rijn, anticipeer op calamiteiten

Een BHV cursus is gericht op uw medewerkers die in geval van calamiteiten in uw bedrijf in Alphen aan den Rijn (bij bijvoorbeeld brand, explosiegevaar of een letselongeval) actie ondernemen. Zij weten wat er moet gebeuren als er brand is, of wat zij moeten doen als iemand een hartstilstand krijgt. Zij weten ook wat zij moeten doen als het gebouw ontruimd moet worden.

BHV Cursussen nabij Alphen aan den Rijn

IMR training biedt verschillende BHV cursussen aan. Zo hebben wij een BHV cursus starterstraining maar ook een BHV herhaling. Kijk voor een compleet overzicht van onze cursussen bij onze trainingen. Al onze cursussen worden gegeven op onze trainingslocatie in Alphen aan de Rijn nabij Alphen aan den Rijn.

Indien u nog vragen heeft over onze BHV cursus neem dan contact met ons op, bij IMR training nabij Alphen aan den Rijn slaagt u en uw medewerkers altijd!

BHV Cursus op locatie in bijvoorbeeld: Alphen aan den Rijn - IMR Training

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers