Code 95 Uithoorn

IMR trainingen is een onafhankelijk en erkend opleidingsinstituut dat vele verschillende veiligheidstrainingen verzorgd in Alphen aan de Rijn nabij Uithoorn. Zo bieden wij ook de wettelijk verplichte nascholing voor beroepschauffeurs om Code 95 op hun rijbewijs te krijgen.

Verplichte nascholing beroepschaffeurs: Code 95

De verplichte nascholing voor beroepschauffeurs is uiterst actueel. Veel chauffeurs moeten 35 uur nascholing gevolgd hebben voor 10 september 2016 om Code 95 op hun rijbewijs te krijgen. Code 95 op het rijbewijs toont aan dat beroepschauffeurs aan alle wettelijke verplichtingen voldoen. Bij IMR Training begrijpen wij de nood van veel transporteurs, wij verzorgen de opleiding nabij Uithoorn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Code 95 behalen nabij Uithoorn

Code 95 is verplicht in de Richtlijn vakbekwaamheid, in ons trainingsinstituut nabij Uithoorn wordt u of uw beroepschaffeur opgeleid en getraind volgens de laatste richtlijnen. In deze Europese Richtlijn staat wat u moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. Code 95 geldt voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken.

Indien u meer wilt weten over de cursussen die IMR training biedt voor het behalen van Code 95 neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over de verschillende opleidingsmogelijkheden nabij Uithoorn.

Code 95 examentraining bij IMR Training of op locatie nabij Uithoorn

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers