Basis VCA Zoetermeer

IMR Training is een onafhankelijk trainingsinstituut dat veiligheidstrainingen, zoals bijvoorbeeld de cursus Basis Veiligheid (VCA), verzorgt in Alphen aan de Rijn nabij Zoetermeer. Deze cursus is bestemd voor operationele medewerkers in verschillende branches zoals bijvoorbeeld de bouw, installatie- en petrochemische industrie.  

Basis VCA behalen nabij Zoetermeer

De cursus Basis Veiligheid (VCA) is door IMR training ontwikkeld op basis van de eindtermen zoals deze zijn vastgesteld door SSVV (Stichting Samenwerken Voor Veiligheid), ECABO en Centraal College van Deskundigen en wordt gegeven in Alphen aan de Rijn nabij Zoetermeer.

Wanneer u meerdere medewerkers in dienst heeft die de Cursus Basis Veiligheid (VCA) moeten volgen is het mogelijk dat IMR training de cursus bij uw bedrijf in Zoetermeer (of op een door u aangewezen locatie) organiseert.

Informatie over Basis VCA nabij Zoetermeer

Indien u meer informatie wenst over onze cursus Basis Veiligheid (VCA) kijk dan eens bij onze trainingen. Neem contact met ons op indien u overweegt de trainingen op locatie nabij Zoetermeer te laten plaats vinden. Wij lichten de mogelijkheden graag vrijblijvend toe.

Basis VCA behalen in de omgeving van Zoetermeer? Bel snel naar IMR Training

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers